Cum sa rezolvi task-uri - Castiga bani online ::: Clixsense Romania :::

Mergi la continut

Meniu principal:

Cum sa rezolvi task-uri

Cel mai sigur mod de a face bani pe ClixSense este rezolvarea de task-uri (sarcini). Uneori, sarcinile nu sunt disponibile pentru toată lumea, şi trebuie doar să încercaţi mai târziu.De asemenea, puteţi câştiga comisioane de la sarcinile şi ofertele referrali-lor dvs.În plus, ClixSense are un concurs săptămânal pentru cei ce rezolva task-uri. Premiul total este de 100 USD, iar câştigător este cel ce rezolvă cele mai multe taskuri în săptămâna respectivă ! Aşa că finalizaţi cât mai multe sarcini posibil şi puteţi câştiga numai din bonus 50 de dolari într-o săptămână de la ClixSense !

Pur şi simplu faceţi clic pe task-uri (sarcini) pentru a vedea dacă există vreunul disponibil. În cazul în care nu există nicio sarcină disponibilă pentru tine, trebuie doar să încerci mai târziu.
Sunt zile în care poţi câştiga foarte mult din rezolvarea de task-uri, personal am caştigat aproape 700 de dolari într-o lună.

ATENŢIE ! Task-urile trebuie luate foarte în serios şi rezolvate cât mai corect posibil, respecând cerinţele sponsorilor.
 
Copyright 2015.
Inapoi la continut | Inapoi la meniul principal