Ce este ClixSense? - Castiga bani online ::: Clixsense Romania :::

Mergi la continut

Meniu principal:

Ce este ClixSense?

ClixSense este cel mai cunoscut program PTC (Paid to Click - plăteşte pentru accesarea site-urilor), care încă din 2007 şi-a obişnuit utilizatorii cu servicii de cea mai înaltă calitate.


Pentru un utilizator "standard" platforma oferă: $0.02 / click, $0.008/referral click, premii zilnice de peste 10$, numeroase "task-uri" cu valoare variată, referrali direcţi nelimitaţi, reclame zilnice, sondaje, plăţi online la atingerea pragului de 8$, prin PayPal*.

Pentru utilizatorii avansaţi, sau cei ce vor să câştige repede şi sigur, ClixSense propune un upgrade, la nivelul PREMIUM (o investiţie de 17$ pentru un an), astfel putând realiza venituri mult mai mari. (garantat).


Veniturile provin din accesarea unor site-uri puse la dispoziţie de platformă (zilnic), introducerea de referrali (le spui prietenilor tăi să se înregistreze şi ei), dar şi din numeroase task-uri online, sondaje sau premii.


Site-ul prezintă şi o parte de „jocuri” de unde se pot scoate, puncte, ulterior bani.


Un real avantaj esta că funcţionează doar cu afiliati direcţi, adică cu oameni reali, aceasta fiind o garanţie pentru noii membri că această afacere este sigură, corectă şi durabilă.

Cel mai bun lucru despre programul ClixSense este că, în calitate de consumator on-line potențial, nu există nici o taxă pentru a te înregistra şi poţi să câștigi bani imediat. Ulterior, poti opta pentru varianta PREMIUM, astfel putând realiza venituri mult mai mari.

 
Copyright 2015.
Inapoi la continut | Inapoi la meniul principal